Profiel

Buro bart helpt u als freelancer of persoonlijk bij het neerzetten van een helder persoonlijk profiel. Ook wel personal brand genoemd. Buro bart biedt u de volgende producten:

Wat is personal branding? 

Het neerzetten van een helder profiel begint met zelfkennis en het doen van zelfonderzoek. U moet duidelijk voor ogen hebben wat u zakelijk en privé wilt bereiken en wat uw levensdoel is. U moet weten wat u kunt en wat u leuk vindt. Waar loopt u helemaal warm voor? Waar heeft u een bloedhekel aan?  

Bij personal branding gaat het absoluut niet om het spelen van een rol. Personal branding is het vinden van uw sterke en zwakke puntenr. Waarin bent u uniek en welke unieke eigenschappen wilt u persoonlijk en/of als freelancer uitdragen. Kunt u in een paar zinnen duidelijk maken wie u bent en waar u voor staat

Het neerzetten van een persoonlijk profiel - een personal brand - maakt gebruik van dezelfde wetmatigheden die ook gebruikt worden voor ‘zakelijke merken’. Het gaat erom dat u een sterk merk laat ontstaan, dat ervoor zorgt dat u geassocieerd wordt met het ‘juiste’ (uw dienst of unieke meerwaarde). Dat het daarnaast  volstrekt duidelijk is waar u voor staat en dat u zich bewust bent van de manier waarop u communiceert en wat mensen van u te zien krijgen.

Voor veel mensen voelt het in eerste instantie een beetje raar om zichzelf te verkopen en zichzelf als merk neer te zetten. Toch is het zeer de moeite waard om hierin te investeren.

Wat kan buro bart betekenen?

Persoonlijk profiel. € 450,- (excl. btw)

Buro bart helpt u op basis van een tweetal gesprekken aan een helder persoonlijk profiel. Dit plan bevat daarnaast een actieplan om dit profiel actief online en offline uit te dragen

Acquisitieplan freelancers. € 550,- (excl. btw)

Buro bart stippelt op basis van een tweetal gesprekken met u een acquisitieplan uit. Dit plan helpt u uw bedrijf verder in de markt te zetten. 

Workshop Werken aan je profiel I 2 dagdelen I kosten €600,- excl. btw 

Deze workshop heeft de volgende opzet:

Dagdeel 1: Uw persoonlijke merk en netwerken

U maakt een persoonlijk profiel van uzelf (personal branding). Met een zelfonderzoek en feedback bepaalt u uw capaciteiten, competenties, waarden en kwaliteiten waarmee u zich van anderen onderscheidt. Uw unieke persoonlijk profiel biedt u een kader van waaruit u uw netwerk gaat benaderen. In blok 1 brengt u uw netwerk in kaart. U kent de hiaten van uw netwerk en weet hoe u die kunt opvullen. U bepaalt uw netwerkdoelen en kent voldoende netwerkacties om uw doelen te verwezenlijken. 

Dagdeel 2: Profilering en acquisitie

Aan de hand van het opgestelde persoonlijke merk, oefent u het geloofwaardig profileren en verkopen van uzelf in uw netwerk. Ook de acquisitie komt in dit blok aan de orde. U kunt uw eigen casuïstiek rond acquisitie inbrengen en onderzoeken. Dit doen we met rollenspelen, gesprekken en presentaties. We besteden aandacht aan zowel non-verbale als verbale vaardigheden. Tot slot is er ruimte om persoonlijke belemmeringen rondom acquisitie en netwerken te onderzoeken.

Geïnteresseerd?

Die onwennigheid vervliegt meestal snel als de eerste resultaten zichtbaar worden. U komt bekend te staan als de expert die u bént, krijgt een reputatie die bij u past. Als freelancer, zelfstandig ondernemer ervaart u snel de positieve effecten van een heldere personal branding. 

Ook werken aan uw persoonlijk profiel? Ga dan naar contact.

Bart op facebook Bart op twitter

bart blog

Kort en krachtig blijft hangen. Kort en krachtig blijft hangen.

buro bart tekst & profiel