Zoekt u een tekstspecialist? 

Voor:

Schrijfwerk

Als u een tekst leest, dan moet deze uitnodigen tot verder lezen. Dit lijkt vanzelfsprekend, maar is dit zeker niet. Hoe zet ik nu dit verhaal om in een brochure die er toe doet. Die de lezer meeneemt. Wat moet de toon zijn van deze relatiebrief, en wat neem ik wel mee in mijn webteksten en wat niet. Wat is nu daadwerkelijk relevant? Ontbreekt het u aan tijd of expertise om zelf goed tekstwerk af te leveren? Schakel dan buro bart in. Hiervoor maakt bart het liefst een afspraak om helder te krijgen wat de boodschap moet zijn. 

Corrigeren

Wilt u uw teksten nog een laatste keer laten controleren. Verstandig. Schrijven is en blijft mensenwerk. Een foutje is zo gemaakt. Om dit te voorkomen, legt u uw teksten voor aan buro bart. Voor het corrigeren van een tekst kunt u telefonisch of per mail een afspraak maken. Eenvoudig en snel. Zodat u daarna uw tekst met een gerust hart de deur uit kunt doen.

Redigeren

Het gewenste effect. Daar gaat het om. Soms staat alles in een tekst, maar blijft het gewenste effect uit. Grote kans dat u de lezer kwijt bent geraakt door te lange zinnen, een onlogische opbouw en te veel jargon. Laat uw tekst redigeren om zo meer uit uw tekst te halen. Graag is buro bart u daarbij van dienst. 

Webteksten, sociale media

Hoe bekijkt u een webpagina? Waarschijnlijk bekijkt u - net als de meeste bezoekers - pagina's vluchtig. U scant de tekst en de foto's en beslist verder te surfen of de site beter te bekijken. De eerste blik is bepalend. Een korte krachtige tekst essentieel. Bovendien is de website het visitiekaartje van uw bedrijf. Buro bart helpt u bij het neerzetten van uw site. In tekst en opbouw. Meer weten? Maak vrijblijvend een afspraak.

Natuurlijk moet uw visitekaartje ook zichtbaar zijn. U wilt graag als eerste bij zoekmachines boven komen. Een goed geschreven webtekst is daarbij essentieel. Buro bart is gespecialiseerd in het schrijven van deze SEO (Search Engine Optimalisation)-teksten. Aan de hand van de zoekwoorden en de daarvoor opgestelde SEO-richtlijnen herschrijft buro bart de pagina's van uw website. Hierbij is ook aandacht voor het aantal woorden per pagina, de keyword density, de optimalisatie van titels, synoniemgebruik en een natuurlijke en duidelijke schrijfstijl.

Tekstproducties

Kortom: bij buro bart kunt u terecht voor verschillende tekstproducties: interviews I webteksten I SEO (Search Engine Optimalisation) teksten I folderteksten I brochures I brieven I mailings I advertenties I magazines I nieuwsbrieven I persberichten I speeches I jaarverslagen I scripties.

Contact

Om u meer te vertellen over mijn diensten, maak ik graag met u een afspraak. U kunt mij bellen of een mailtje te sturen. Ga hiervoor naar mijn contactpagina.

Bart op facebook Bart op twitter

bart blog

Kort en krachtig blijft hangen. Kort en krachtig blijft hangen.

buro bart tekst & profiel